Stacks Image 5024
Welkom

Hartelijk welkom op deze website. Hier vind je alle belangrijke informatie over Orthodontie voor zowel jeugd als volwassenen, hoe wij werken en welke zaken belangrijk zijn voor, tijdens of na een actieve behandeling. Wij hechten zeer veel waarde aan kwaliteit van de geleverde zorg en communicatie met de patiënt. Daar staan wij om bekend. Dit is met zorg opgebouwd en dat houden wij graag zo.

Wij horen het ook graag indien dit nog beter kan !
Historie

Afgestudeerd als Tandarts aan de bekendste universiteit in Amerika, UCLA in Los Angeles, Californië. Sinds 1997 werkzaam als Tandarts in Nederland en vanaf het eerste moment veel interesse voor het vak orthodontie, mede omdat het werken met kinderen erg veel plezier geeft. In 1999 gestart met deze praktijk in Reusel en nu alweer sinds 2008 op huidige centrale lokatie (kaart).

Stacks Image 5015
Dicht bij de Pius X, midden in de Kempen en goed toegankelijk per openbaar vervoer of eigen vervoer, in het centrum van Bladel op de Molenstraat 1b, op de hoek van de ingang met de parkeerplaats van Albert Hein. Door de bewuste kleinschaligheid garanderen wij de persoonlijke aandacht voor u als patiënt.

De beugelpraktijk werkt alleen op afspraak om zo iedereen optimaal te kunnen helpen en wachttijden te voorkomen.

Stacks Image 5018